Naši učitelji

Učitelji koji trenutno djeluju u našem plesnom studiju: Edita Cebalo, Nina Cebalo, Ivana Ovčarić, Dora Brdar, Beatriće Burcar, Dea Burcar, Helena JAvornik i Alec El – kazal.

 

Edita Cebalo prof.

Vlasnik i ravnatelj plesnog studija. Rođena je u Dubrovniku. Osnovnu i srednju školu završila je u Splitu, gdje je paralelno učila klasični balet pri HNK, u klasi gospodina Franje Horvata, koreografa i plesnog pedagoga. Do 1976. god. aktivno je sudjelovala u svim plesnim predstavama istog kazališta. Po završenoj gimnaziji odlazi u Zagreb te upisuje kineziološki fakultet. Diplomirala je 1981. god. specijalizirajući ritmičku gimnastiku i ples, a nakon toga nastavila je sa usavršavanjem plesne naobrazbe i u poznatim evropskim plesnim centrima: Londonu, Kolnu i Beču. Četiri godine radila je na osnovnoj školi Pantovčak, predajući tjelesni odgoj te ritmiku i ples kao vannastavnu aktivnost. Njen je moto,  red, rad i disciplina jedini je put ka uspjehu.
 
 

Iva Prašnički

 

Vedrana Holjevac Domljan

predškolska i školska djeca

 

Dora Brdar

jazz dance

 

Beatriće Burcar

jazz dance – hip hop

 

Helena Javornik

ritmika i ples za predškolsku djecu

 

Alec El – kazal

Alec El-KazalSvoje iskustvo gradi već godinama. Ples kao način života, njegov je stil. Plesao je za Nike, te vodio njihove programe u Hrvatskoj. Prisustvuje plesnoj akademiji u Pragu, te na mnogim radionicama po Europi. Svoju ljubav i znanje usmjerava na Hip Hop, općenito street plesove. Organizator prve hrvatske konvencije na otvorenom “PARKiranje”, koja već broji skoro peto održavanje.Gostuje i drži workshop-ove diljem Hrvatske i okolnih zemalja.
Sada već skoro 9 godina se ujedno bavi i fitnesom. Proucavanjem trenaznih procesa, miologije i anatomije dovodi ga na impozantnu poziciju u vjezbackom svijetu.

U plesnom centrom Edite Cebalo ples mu je posluzio kao odlicna platforma za posticanje ciljeva samih treninga i trenaznog procesa.

 

Svjetlana Pavić

 

Petra Kozina

 

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates